universetsnaturforening.dk © 2012 / designed & maintained by pharmdesign.dk

 
 
 
 

 

UNIVERSET'S NATURFORENING

 

 

 

 

 

 

Forside

Arrangementer

Kontakt

Anbefalinger

 

Læs mere
om turene her...

NYE TURE 2012

AFHOLDTE TURE
2011

 

 

 

 

AFHOLDTE TURE i 2012

Søndag, 25. marts, kl. 10.00 - Mødested: Hjortekær Porten.

DYREHAVEN
Det var en fantastisk tur i Dyrehaven med focus på "lyset" og det skal jeg lige love for, at vi fik. Solen bragede frem og viste virkelig sin styrke, så det var super godt.

Vi mødtes ved Hjortekær Porten. Vi gik op til Ermitage slottet og der stødte en mere til. Turen gik hen til Kirstens Pils kilde, hvor
Marianne fra Armedon guidede en fantastisk rejse ind i lyset magiske verden.

Derfra gik vi videre gennem Ulvedalene, hvor
vi var meget tæt på alle de store dyr der går frit omkring i området, det er dejligt livsbekræftende at gå på moder jord sammen med de fantastiske dyr og de store træer, der står og hilser på alle der går forbi.

Vi kom tilbage til søen, der er lige ved indgangen til Hjortekær Porten. Det siges, at vores filosof Martinus har siddet på bænken og kikkede ud over søen og fået mange af sine åndelige ting ned, han påstår også, at der er en åndelig by i området, der er nogen der
har modtaget åndelig undervisning i Dyrehaven.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi lavede vores kodning af krystallerne ved søen, de blev kodet med nogle fantastiske budskaber: "Stor", "Tillid til andre mennesker,
tillid til at det der vil ske skal ske
for jorden og
universetsbedste", "Omsorg til alt omkring os dyr og mennesker","Ikke alle brænde skal slukkes med vand".

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Fredag, 20.-21. april, kl. 16.00

Turen til BIRGITTAKLOSTERET i Vadstena, Sverige
Turen til Vartstena i Sverige fra torsdag den 19. til søndag den 22. april var fantastisk tur, lidt koldt og vi måtte købe ekstra trøjer.

Vi overnattede først hos Birgittasystrarna i Vadstena. Det var en oplevelse at komme tæt på dem og overvære dem i deres kirke.
Vi var inde og besøge pilgrimshjemmet.
Der var virkelig hjerterum, det blev arbejdet for, at vi kunne overnatte hos dem, men desværre var der ikke plads, så Eva der arbejdede dér hjalp os med at komme til at
bo billig på deres Folkehøjskole, skønt sted.

Vi gik nogle gode lange ture og boede lige ud til en stor sø.
Vi sluttede af med, at være til messe om søndagen i Birgitta Kirken.

Herefter gik turen hjem... vi kørte til Alvastar, hvor det første nordiske *Cisterciensernes kloster *blev bygget. Wow... det var stort, bag ved ruinen lå en sø, hvor vi kodede vores krystal med "Vilje", "Samhørighed" og 
"Samarbejde".

Her er et link: www.birgittaskloster.se/www.birgittaskloster.se/
, hvis du vil se lidt om klosteret.

Kærlig hilsen
Jennylis

 

_____________________________________________________________________________________________

Søndag, 20. maj, kl. 10.00

VIKINGESKIBSMUSEUM, Vineboder 12, 4000 Roskilde

Vi mødtes ved Roskilde skibsmuseum. Det var en skøn varm solskindsdag, dejligt varmt.

Mette havde arrangeret en fantastisk tur, hvor vi gik langs Roskilde fjord, der var gamle vikinge skibe ude at sejle.
Vi gik ad 'bagvejen' som Mette kaldte det, til Boserup skov. Vi fandt hurtigt frem til, hvor Mette guidede os til, at vi skulle finde et træ hver og være hos i 20.-30. min.

Da vi kom tilbage, samledes vi omkring et bålsted og delte vores oplevelser, det var fantastisk hvad træerne havde givet af budskaber, noget vi hver især virkelig havde brug for her og nu.
Da jeg sad ude ved træet, fik jeg også 'besked om' hvad er det egentlig jeg har så travlt med... at det er jo her i naturen jeg hører til. Og jeg tror, at jeg taler på vegne af mange mennesker. Naturen er virkelig healende og livsbekraftende.

Vi gik tilbage og kom til en sump, dér hørte vi nattergalen... wow, hvor lød det smukt.

Da vi kom til fjorden, stod vi med fødderne ude i vandet. Det var dejligt, for vores fødder var godt nok blevet varme, i starten var det koldt, men da kroppen havde vennet sig til kulden blev det varmt, det var skønt.

Hver af os havde en krystal med, som vi kodede med de smukke budskaber " Spred hjertes kærlighed", "Ring of fire", "Lys og kærlighed til jorden´s beboere og at vi kommer godt igennem processen", "Beskyttelse til alle på jorden"... også træerne vil hjælpe.

Kærlig hilsen
Jennylis